مواد لازم :
گوشت تكه ای= نیم كیلو
پیاز =3 عدد
جعفری سائیده شده= نیم كیلو
انار ترش سائیده شده= به میزان لازم
آب= 1 لیوان
نمك و فلفل و زردچوبه و روغن= به میزان لازم
دستور تهیه:
گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و كمی آب و 1 قاشق روغن روی شعله ملایم می پزیم ، در حین پخت به غذا سر میزنیم اگر آبش كم بود اضافه می كنیم . وقتی گوشت كاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمك را اضافه می كنیم و صبر می كنیم تا خورش جا بیفتد .
غذای گیلانی نوش جانتان