شامی لپه



مواد لازم:
لپه     ۵۰۰ گرم
گوشت تیکه ای  ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید    نصف لیوان
سیب زمینی   ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،زعفران،دارچین    به مقدار لازم
تخم مرغ   برای هر ۳۰۰ گرم مواد آماده شده   ۱ عدد
ارد برای هر ۳۰۰ گرم مواد آماده شده  ۲ قاشق سوپخوری
همه مواد رو باهم ( به غیر از تخم مرغ و ارد) تو یه قابلمه بزرگ میزاریم بپزه. میتونیم از آرام پز هم استفاده کنیم خیلی خوب میشه مواد کاملا نرم میشن و گوشت هم کاملا راحت ریش میشه. آب مواد نباید زیاد باشه. زیاد توش آب نریزید. وقتی مواد کاملا پختن و له شدن و گوشت هم نرم شد. گوشت ها رو از تو مواد در میاریم و ریش ریش میکنیم. و حبوبات رو آسیاب میکنیم اگه خیلی خوب له شده باشه با گوشتکوب هم میشه کاملا لهش کرد. بعد گوشت ریش شده رو بهش اضافه میکنیم. موقع پختن ادویه یادتون نره! مواد رو کاملا مخلوط میکنیم. و بسته به تعداد خانواده در بسته های کوچیک بسته بندی کنید و بزارید تو فریزر. اگه خواستید همون موقع درست کنید به ۳۰۰ گرم مواد ۱ عدد تخم مرغ بزنید و ۲ قاشق ارد و کاملا مخلوط کنید و به صورت گرد در روغن سرخ کنید. بعضی ها دوست دارن با سس گوجه و خیارشور و یا سالاد میل کنن. اما همونطور که من گفتم با سبزی و پنیر و چای ترجیح میدم! پیشنهاد میکنم .