کوکوی اِشپل (غذای گیلانی)

اشبل

مواد لازم برای 6 نفر :

سبزی ( تره- جعفری- شوید- نعنا)         300 گرم

سیب زمینی متوسط                                 3 عدد

پیازمتوسط                                               1 عدد

تخم مرغ                                                   5 عدد

سیر                                                         3 حبه

اِشپل*                                                     3 عدد

نمک وزردچوبه وفلفل                              به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

اشبل

سبزی، پیاز، سیب زمینی و سیر را چرخ می کنیم.

سپس اشپل ماهی را داخل آن ریخته و له می‌کنیم (می‌توانیم با میک‌سر همه را میکس کنیم).

سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم‌مرغ‌ها را در آن می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم.

داخل تابه کمی روغن مخصوص سرخ کردنی می‌ریزیم.

وقتی روغن داغ شد، مایه ی کوکو را داخل آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد.

وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش می‌زنیم و برمی‌گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد.

زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه می‌باشد.

 

* اشپل، همان تخم یا خاویار ماهی می باشد (تصویر آن در بالا وجود دارد).