آشنایی با روش تهیه‌ی جعفری قورمه


یه وقت جعفری قورمه رو با قورمه ‌سبزی اشتباه نگیرید. این غذای خوشمزه، مخصوص گیلانی‌هاست. جعفری قورمه رو بپزید و حالش رو ببرید.

خورش جعفری قورمه

مواد اولیه:

جعفری و تره                                 500 گرم

گوشت                                         250 گرم

لوبیا چشم بلبلی                         100 گرم

رب گوجه فرنگی و آب‌غوره                 از هر کدام دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه و روغن            به میزان لازم

 

طرز تهیه:  

* ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا می‌گذاریم بپزد.

* سبزی را شسته پس از این که آب آن کشیده شد خرد می‌کنیم.

* سپس با روغن به آرامی سرخ کرده و هر چند دقیقه یک‌بار سبزی را هم می‌زنیم.

* نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم.

* پس از این که سبزی سرخ شد رب گوجه‌فرنگی و آب‌غوره را داخل سبزی می‌ریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و می‌گذاریم به مدت 20 دقیقه غذا جا بیفتد.